Szukaj

Świdwie Sanctus

pan gra na gitarze

Klub Stolec

Instruktor:
Luiza Supernak

Adres:
Stolec 9

Telefon:
91 424 19 69

E-mail:
lsupernak@gckib.pl

Godziny otwarcia:

wtorek-sobota: 14:00 – 22:00

Klub nieczynny w dniach:

Rezerwat Świdwie to nie tylko unikalny ptasi raj w naszym regionie, w którym spotkać można wiele cennych i rzadkich gatunków zwierząt. To także inspirujące miejsce dla ornitologów, dla fotografów i jak się okazuje również dla lokalnych artystów.

W podszczecińskim Tanowie grupa pasjonatów stworzyła dzieło muzyczne, w którym połączono dźwięki natury z muzyką tworzoną przez ludzi. W ramach projektu „Świdwie Sanctus – natura i człowiek w dźwięku i obrazie” powstała płyta CD, reportaż telewizyjny, kilka teledysków, a ponad setka muzyków wzięła udział w koncercie finałowym w filharmonii. Powstał także film, którego reżyserem jest Piotr Biniek. Serdecznie zapraszamy do Filii GCKiB w miejscowości Stolec na projekcję filmu muzycznego o rezerwacie Świdwie.

autor: Administrator

Klub Stolec

Instruktor:
Luiza Supernak

Adres:
Stolec 9

Telefon:
91 424 19 69

E-mail:
lsupernak@gckib.pl

Godziny otwarcia:

wtorek-sobota: 14:00 – 22:00

Klub nieczynny w dniach:

Aktualności ze Stolca

Stolec

logo gckib

Dekoracje na dzień dziadka i babci

Święto naszych babć i dziadków ma stałą datę w kalendarzu, obchodzone jest w styczniu. Jako pierwsze, 21 stycznia świętują babcie, dziadkowie dzień później, czyli 22

Stolec

logo gckib

Ozdoby świąteczne

Co prawda jesteśmy już po świętach, ale chcielibyśmy pochwalić prace dzieci, które odwiedzają Filię w Stolcu. Naszą tradycją już jest wspólne wykonywanie stroików świątecznych, czy

Stolec

logo gckib

Stroiki świąteczne

Pokazaliśmy Wam kilka pomysłów na dekoracje świąteczne. Przyszedł czas na stroiki. Stroik świąteczny na stole wigilijnym to symbol Bożego Narodzenia, który warto wykonać samodzielnie. Zamiast

Stolec

logo gckib

Przepis na świąteczny makowiec z bezą i maślaną kruszonką

Proponuję Wam „Świąteczny makowiec z bezą i maślaną kruszonką”. Składniki: Ciasto kruche: 300 g mąki pszennej tortowej200 g masła50 g cukru pudru1 łyżeczka proszku do

Nasze kluby i biblioteki

Skip to content