Szukaj

Czas na przetwory!

logo gckib

Klub Dobra

Instruktor:
Marzena Krysińska

Adres:
ul. Graniczna 31,
Dobra

Telefon:
91 424 19 35

Godziny otwarcia:

wtorek - sobota 14:00 - 22:00

Klub nieczynny w dniach:

31.10-02.11.2024, 24-28.12.2024 r.

Sezon na przetwory już się zaczął i potrwa do końca lata. Warto wykorzystać ten czas na przygotowanie zapasów, które jesienią i zimą będą cieszyć smakiem i przypominać ciepłe dni.

Dziś zapraszamy do przygotowania przetworów z truskawek.

Warto dać się ponieść wyobraźni i nie ograniczać wyłącznie do tradycyjnych receptur.Na przetwory wybieraj mocno dojrzałe owoce najwyższej jakości, aby mieć gwarancję, że przetrwają wiele miesięcy. Duża zawartość cukru w dojrzałych owocach działa konserwująco.

Życzymy satysfakcji z wykonanych własnoręcznie przetworów.

Autor: Edyta Sztylc

wprowadził: Administrator

Klub Dobra

Instruktor:
Marzena Krysińska

Adres:
ul. Graniczna 31,
Dobra

Telefon:
91 424 19 35

Godziny otwarcia:

wtorek - sobota 14:00 - 22:00

Klub nieczynny w dniach:

31.10-02.11.2024, 24-28.12.2024 r.

Aktualności z Dobrej

Biblioteka Dobra, Dobra

„Jesienny zwierzyniec” – relacja z warsztatów

W jesienne październikowe popołudnie w GCKiB w Dobrej odbyły się warsztaty dla dzieci „Jesienny zwierzyniec”. Uczestnicy zajęć przy użyciu szyszek, żołędzi, mchu, gałązek i plasteliny

Dobra, Dołuje

JOGA w Dołujach

Joga dzięki swojej skuteczności i przystępności zdobywa coraz większą popularność. Grupa w Dołujach istnieje już trzeci rok. Systematyczność i wytrwałość niektórych uczestniczek, które są w

Dobra

Relacja z warsztatów – Jesienna dekoracja.

Relacja z warsztatów -Jesienna dekoracja. Dnia 26 września w GCKiB w Dobrej odbyły się warsztaty florystyczne -Jesienna dekoracja dla dorosłych. Podczas warsztatów panie bawiły się

Dobra

Fitness w gminie Dobra

Zachęcam do wspólnych treningów w klubie GCKiB w Dobrej przy ul. Granicznej! Wznawiamy plan zajęciowy🍑🍑😁 Wtorki i czwartki g. 19:00 Wiele technik: wzmacnianie, tabaty, interwały,

Nasze kluby i biblioteki

Skip to content