Szukaj

Włoska kuchnia w Bezrzeczu

Klub Bezrzecze

Instruktor:
Patrycja Jurzysta-Żal

Adres:
ul. Koralowa 61c,
Bezrzecze

Telefon:
91 424 19 88

Godziny otwarcia:
wtorek-sobota 14:00-22:00

Czy pamiętacie nasze poprzednie spotkanie z przesympatycznym Francesco Di Pace?

Tak, wtedy robiliśmy przepyszne ravioli z farszem z włoskiej mortadeli i sosem z sera gorgonzola!

Właśnie wtedy zrodził się pomysł kolejnego, kulinarnego spotkania, podczas którego Francesco pokaże nam jak przygotować ravioli z dynią i masłem szałwiowym.

Słowo się rzekło! I tak oto spotykamy się 13 listopada, o godzinie 17.30 w klubie w Bezrzeczu.

Ze względu na ograniczoną ilość stanowisk obowiązują zapisy telefoniczne.

Coś czuję, że nasz telefon 91 424 19 68 rozgrzeje się do czerwoności.

Patrycja Jurzysta-Żal

Klub Bezrzecze

Instruktor:
Patrycja Jurzysta-Żal

Adres:
ul. Koralowa 61c,
Bezrzecze

Telefon:
91 424 19 88

Godziny otwarcia:
wtorek-sobota 14:00 – 22:00

Aktualności z Bezrzecza

Bezrzecze

Trening pamięci dla seniorów

Czym jest Neurobik? To intensywna gimnastyka mózgu angażująca zmysły po to, żeby zaktywizować obie jego półkule. Taki trening przeszłyśmy w piątek w klubie w Bezrzeczu

Bezrzecze

Pies ratowniczy, opiekunki i dzieci pozują do zdjęcia

Międzynarodowy Dzień Psa w Bezrzeczu i niecodzienni Goście

W poniedziałek, 26 sierpnia obchodziliśmy na całym świecie Dzień Psa. To święto wszystkich uroczych psiaków, ale naszej uwadze nie umknął fakt, że niektóre z nich

Bezrzecze

plakat z seniorami zapraszający do udziału w zajęciach treningu umysłu

Trening pamięci dla seniorów

Już w najbliższy piątek zapraszamy na kolejny „Trening umysłu dla seniorów” w klubie w Bezrzeczu. Drodzy seniorzy! Zachęcamy Was gorąco do spotkania, zapoznania z różnorodnymi

Bezrzecze

stół zastawiony przetworami i potrawami z ogórków, wokół siedzą panie.

SEZON OGÓRKOWY W BEZRZECZU

Podobno mamy w tym roku ogórkowy nieurodzaj. Mimo tego nasz klubowy stół uginał się od potraw i przetworów z ogórkami a w powietrzu unosił się

Nasze kluby i biblioteki

Skip to content